kotiin / noin

pelimerkit

Olen alun perin lähetetty tällä sivustolla joulukuussa 2003tarkoitus tehdä minun pokeriturnaus sääntöjä saatavilla muille pelaajille . Oma alkuperäinen sivusto koostui noin viisi sivua sääntöjä , kaihtimet , ja joitakin tietoja pelimerkkejä . I lähetettyilmoitus joka viikko tai kaksirec.gambling.poker uutisryhmä ja keskimäärin noin 25 kävijää päivässä . Lisäsinpari uutta sivua sivuilleni joka kuukausiseuraavan useita kuukausia . Omat suosituimmat sivut olivat minun " Pelimerkit " ja " Poker Rules sivua . Oma sivusto keskimäärin 83 kävijää päivässä tammikuussa 2004 , 115 helmikuussa , 145 maaliskuussa ja 175 kävijää päivässä huhtikuussa .

Aloin huomata , että minun " Pelimerkit -sivun saanut aika paljon " merkintä ' osumia eli lukijat tulevat sivustoni suoraan kyseiselle sivulle . Se ei ollut paljonsivu kerrallaan , mutta kävijöitä näytti nauttivan sen jostain syystä . Sitten se iski minuun ... linkkejä pelimerkki toimittajat ! Laitointracker on näitä yhteyksiä ja tajusi , että monet kävijät tulivat sivuilleni takia , että yksi kätevä luettelo pelimerkki toimittajia . Lisäsin linkkejälista ... Sain lisää kävijöitä . Vuodentoukokuun 2004 alussa Sain noin 200 kävijää päivässä . Little minä ymmärrä sitä , mutta minun liikenne oli noin kasvavan 100 % kuukaudessaseuraavien neljän kuukauden aikana ! Päätin , että koska niin paljon kävijöitä tuntui olla kiinnostunut minun pelimerkki toimittajan linkkejä , he saattavat myös olla kiinnostunutsivun linkkejä miten rakentaapokeripöydässä . Laitoin noin 10 linkkejäuuden " BuildTable ' sivulle ja unohtivat sen . Olen optimoinut sivuston Google ( ks. alla) jatoukokuun lopussa ,kävijämäärä sivuilleni hyppäsi 400päivässä . Oma RakennaTaulukko sivu tuli suosituin sivu minun koko sivuston ( ja on edelleen ! ) . I nopeasti lisäsin rakentaapokeripöydässä linkkejä sivuni .

Lopussa toukokuun olen kirjoittanut " miten rakentaapokeripöydässä " Google ja ... HPT on listattuykköseksi linkin yli miljoona linkkejä ! Tuntuivähän kuin käsitelläänRoyal Flush ! Olen kirjoittanut " kuinka ajaapokeriturnauksen " Google ... HPT oli linkki # 1 . Tähän päivään , saavuttaa nämä # 1 sijoittui sivuja Google on edelleen yksi miellyttävä kokemuksia, että olen saanut tästä sivustosta . Samaan aikaan kuin liikennettä sivustoni räjähti , sainsähköpostiviestin, jossa minua vaihtaa linkkejä ja " Olisitko kiinnostunut hyväksymästä joitakin maksettuja mainoksia ? " . Luulin pitkään ja hartaasti ennen kuin hyppää ilmaan riemu ! Harrastukseni ja rakkautta pokeria oli tullut minun osa - aikaista työtä ! Kaksi viikkoa myöhemmin toinen mainostaja minuun yhteyttä . Kaksi viikkoa myöhemmin vielä toisen mainostajan minuun yhteyttä . Kesäkuuta 2004,kuukausi oppia mainonnan hinnat ja menettelyjä , yrityksen ja uudelleen opetus itse kirjanpito taitoja, joita olin ensin oppinut luokan 11 . Mennessäkesäkuun lopussa , oma sivusto oli keskimäärin 800 kävijää päivässä ja olin tehnyt tarpeeksi voittoa mainonta maksaa minun koko liiketoiminnan kulutseuraavan kahden vuoden aikana .