pelimerkit

online bingo historiaa Bingo , tai housie koska se on kuvattu Australiassa ja Uudessa-Seelannissa , alkoi elämään jo16-luvulla . Sen perinnöllisyys valhe Italiassa, jossavaltiojohtoinen uhkapeli peli rahoitetaanmaan kassaan . Että Italian arpajaiset olisuora esi-isäpeliä bingo kuin me sen tunnemme nykyään . Peli sitten venytetty koko Euroopassa , jossa se esiintyi monissa asuissa . Vuonnamyöhässä 19th luvulla , se oli hyvin pidetty Saksassavalaiseva työkalu auttaa kouluttaa matematiikan ja kertomalla , se on edelleen laajasti käytettyvalistaa tuen tänään . Peli oikeastaan ​​lähti Yhdysvalloille , jossa sitä on käytettytapa lisätä talouden maksuja . Peli oli alun perin pelannut papuja ja oli välittömästi kutsuttu Beano Amerikassa .

Bingo pelejä onlyhennetty versio " Bean -Go ", joka amerikkalaiset alkoivat kutsuapeli . New York yrittäjä näkikannattavaa mahdollisuuksiapeli ja työllistimatemaatikko nimeltään Carl Leffler suunnitella enemmän yhdistelmiä bingo kortit , Leffler sovitetut 6000 erilaista korttia . Hän on sanottu niin hulluksi -ensimmäinen monista kansalaisten ajetaan keskeytyksen bingo . Se oli Morley , että uudistunut bingokannattavaa huolta . Morley on hyvin paljon auttanutvirkistys Britannian rahapelit lakeja . Outoa , bingo ei koskaan tuijotti kun kuin muut rahapelit ja nähtiinmiellyttävä , sosiaalinen harrastus kaikille. Ennen pitkää Eric Morley yritys , Mekka , johtibingo pakkomielle

Toisinhuvi , että se palautetaan , bingo osoittautuivuorenvarma tapa täyttäärakenteen että TV oli lähtenyt tarpeeton . Se säännöllisesti tuli monimutkaisempi mielivaltainen määrä tuottaa koneiden vaihtavaalkuperäinen järjestelyä , joita käytettiin vetää lukuja :vanhat koneet paitsi näytti kotipalvelu , ne myös saapelejä valmiiksi hyvin helposti . Bingo ainutlaatuinen kieli myös juurtui tässä vaiheessa kanssa, nyt joka päivä , lauseita, kuten " Two Fat Ladies ' tulossa hyväksytty . Soittajan of the Year kilpailu on edelleen järjestetään vuosittain Britanniassa . Tänäänsuurempi bingo hallit eivät käytävanhaa kieltä, mutta se elää lomakohteissa ja sosiaalisia klubeja . Pianbingo hallit itse karsittiin . Enää heillä olitunnelma vanhan elokuvateattereissa suruntappion niiden valkokankaalle tähteä . Hallit oli nyttuntuu järjen rakennettu bingo paikat . Tosin1980-luvulla , bingo hallit alkoi ilmestyä ,ensimmäinen aukko Canton Cardiffissa . Monet paikat nyt ehdottaakoko illan ihmisten kanssa kerätä varhain nauttia aterioita ja juomia ennen pelin alkua . Bingo näyttää elää ulkopuolellanormaalin sanelee muoti ja sosiaalisia suuntauksia . Vuonna 2004 enemmän julkista meni bingo hallit kuin meni jalkapallo-otteluissaBritanniassa ja bingo jatkaa lumota kuuluisuuksia kuten Elle Macpherson ja Mariah Carey .

Bingo on tarttunutinternet ja online bingo on nytmonen miljoonan dollarin kauppa . Tavalla kuitenkin bingo on pysynyt uskollisena juurilleentärkein ominaisuus online bingo onchat vaihtoehtoja online bingo sivustot suosittelee . Vaikka uusia taitoja bingo on pysynythyvin sosiaalinen peli Kutentapana peliä bingo ,USA johti tietäBingoa muoti . MuttaUK hyötyvät nyteniten kasvava online bingo markkinoilla . Monet pelaajille nauttia sekä online bingo ja tavanomaisia ​​bingo hallit , vaikkainternet onkysyntää nuoremmille sukupolville 90% online-pelaajille alle50-vuotiaita . Online bingo sivustot ovat yleensä ehdottaa sekätavanomaisia ​​British 90 pallon peli jaYhdysvaltain 75 pallon peli . Nämä sivustot , kuten monet perustettu bingo hallit tarjoavat all round toimintaa hedelmäpeliin ja korttipelejä sekä useita bingo huonetta . Sekä online-ja offline bingo edelleen menestyä .